2-2-2016,

Uitwisseling met Return uit Oss was weer zeer geslaagd.

Op dinsdagavond  2 februari vond de uitwisseling met tafeltennisvereniging Return uit Oss plaats.

De uit wisseling vond deze editie in Oss plaats. Van beide verenigingen deden er 10 spelers mee en werd iedereen ingedeeld naar sterkte, waardoor bijna iedereen wel een wedstrijdje kon winnen. Nu is winnen niet het belangrijkste, maar toch niemand wilde verliezen.

Er werden 3 rondes van 3 partijen verdeeld over  5 tafels gespeeld, waarbij  per tafel  2 spelers van ATC en 2 spelers van Return speelde. We speelde tot een totaal van 40 punten met om de 5 punten de servicewissel .Het waren partijen waar iedereen met plezier op terug keek.

Door het spoedige verloop van de partijen waren de wedstrijden al vroeg op de avond gespeeld en besloot de vereniging Return er nog een “surprise” competitie aan toe te voegen. Iedereen  moest zijn eigen bedje weg leggen en mocht er een pakken uit de prullenbak, wat bij ons tot verrassende en verbaasde reacties te weeg bracht. Zo  hadden er enkele  een bedje met een gat erin terwijl andere weer zonder rubber of met een bult erop moeten gaan spelen. De wedstrijden die hierop volgde waren niet om aan te zien maar leidde wel tot komische taferelen.

Om omstreeks 23:00 uur had een ieder wel zijn balletje geslagen en de punten werden door de thuisclub geteld. Hieruit bleek dat ATC  maar liefst op 4 tafels als winnaar voor de dag  kwam.

20160202_232759.jpg Met  een minimaal verschil in punten ging dit jaar de beker voor het eerst mee naar Afferden. Deze zullen we dan ook zeker verdedigen  bij een volgend treffen hij staat immers goed bij al die andere bekers.  Return had deze beker al bij de vorige twee  edities weten te winnen.

 

We kunnen terug kijken op een gezellige en geslaagde avond en de afspraak voor het komende jaar staat dan ook weer gepland in het voorjaar van 2017 maar dan in Afferden.

 

Groetjes

 H. Gubbels